Wat wij doen

Winkel

Bekijk een voorproefje van onze prachtige winkel in hartje Delft

Verkade & Jacques is een speciaalzaak in kaas, wijn, vleeswaren en delicatessen.

In hartje Delft is onze prachtige winkel gevestigd. Onze klantenkring komt uit de wijde omtrek. Ook per auto zijn wij goed bereikbaar, met 3 grote parkeergarages op loopafstand.

Ons kaasassortiment is enorm en is voortdurend in beweging, gezien er per seizoen andere kazen beschikbaar zijn. Daarnaast is er een grote selectie kwaliteitswijnen verkrijgbaar, een zeer uitgebreid vleeswarenassortiment, vele delicatessen en ‘s middags kunt u altijd binnen komen wandelen voor een vers broodje.

Groothandel & Speciaalzaak

Een groothandel met de expertise en service van een speciaalzaak

Speciaal voor de horeca hebben wij een uitgebreid assortiment van onze kwaliteitsproducten in grootverpakkingen.

Behalve als speciaalzaak, gespecialiseerd in verkoop van binnenlandse en buitenlandse kaas alsmede hoogwaardige vleeswaren en delicatessen, fungeert Verkade & Jacques ook als groothandel, met een minstens zo uitgebreid assortiment, tegen zeer scherpe prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Al jaren leveren wij aan hotels, restaurants en bakkerijen. Sinds 2011 zijn wij officieel grossier. Leveringen vinden afhankelijk van de hoeveelheid vanuit onze koelopslag achter onze winkel plaats of rechtstreeks vanuit de opslag van een van onze partners. Leveringen zijn volledig gecertificeerd voor transport en hygiënecode. Voor al onze geleverde artikelen zijn product-specificaties aanwezig.

Grote bestellingen, kleine bestellingen, alles is naar wens af te stemmen en wordt natuurlijk bezorgd.

U kunt ons assortiment bekijken via uw account, of vraag om ons assortimentsboekje. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om onze werkwijze en ons aanbod toe te lichten.

Openingstijden 

Brabantse Turfmarkt 75

  • maandag        10.00 - 18.00 uur
  • di -  vr                9.00 - 18.00 uur
  • zaterdag          8.00 - 17.30 uur    
  • zondag            gesloten


Nieuwstraat 6a

  • maandag        gesloten
  • di - vr                12.00 - 16.00 uur
  • zaterdag          12.00 - 17.00 uur
  • zondag            gesloten