Geschenken

Iedereen houdt wel van iets lekkers. Daarom slaat u nooit de (kaas)plank mis met een geschenk uit onze winkel. Een zelf samengesteld pakket of een zorgvuldig gekozen kaas met een bijpassende wijn erbij. De kleine verpakte kaasjes kan de gelukkige nog enige tijd bewaren en hoeven niet in de koelkast te worden bewaard. Cadeaupakketten bestelt u ook eenvoudig in onze webwinkel. Speciale wensen vervullen wij ook. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.

Cadeaupakketten & Borrelboxen

Wilt u voor een verjaardag iemand verrassen met een origineel en smaakvol cadeaupakket, of het voltallige personeelsbestand verblijden met een borrelbox? 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij ons kunt u een pakket op maat laten maken met héél veel lekkere delicatessen. De vestiging van Verkade & Jacques aan de Nieuwstraat 6a is gevuld met een groot assortiment lekkernijen, waaruit een eigen keuze voor een pakket of box kan worden samengesteld. Er is een ruime keuze, voor ieder wat wils,  waaronder vers gebrande noten, heerlijke theesoorten en kleine snuisterijen.

  • U kunt een kant-en-klaar pakket meenemen, maar uw eigen keuze samenstellen kan altijd
  • Er zijn speciale alcoholvrije (borrel)pakketten
  • We hebben verrassend veel vegetarische producten
  • En verpakt zoals u het wilt, voor de grotere aantallen kan dit ook met uw bedrijfslogo erop.
  • We hebben al een pakket voor €10,-. Natuurlijk kunt u het uitbreiden zoveel als u wilt.

Ook de hoeveelheid pakketten die u wenst af te nemen, is voor ons geen enkel probleem. Of u nu een leuk cadeaupakket wilt kopen voor die lieve buurvrouw of voor 1000 collega's: wij draaien onze hand er niet voor om! Bezoek onze winkel Verkade & Jacques in de Nieuwstraat 6A in Delft, of neem een kijkje in onze webshop

Cadeaubonnen

Kunt u niet kiezen? Verkade & Jacques heeft fraaie geschenkbonnen vanaf € 5 tot € 50